Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Herbal Care Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Suplimente alimentare pentru slabit Advanced Fat Burners
1014 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cum pot fi "arse" cel mai bine grăsimile din organism?

Doar înfometarea sau aportul unei cantităţi reduse de alimente nu sunt eficiente. Din acest motiv, este bine să ne suplimentăm alimentaţia zilnică cu produse care conţin exclusiv substanţe naturale şi nu au efecte nocive asupra sănătăţii. Rezultatul maxim se obţine prin combinarea unui supliment alimentar pentru slăbit cu o alimentaţie sănătoasă şi o dietă săracă în grăsimi, precum şi cu practicarea sistematică a exerciţiilor fizice.

COLINA Şi INOZITOLUL sunt sintetizate şi de organismul uman, dar într-o cantitate insuficientă. Amândouă sunt substanţe lipotrope, adică substanţe care, acţionând asupra acizilor graşi din organism, accelerează procesul natural de "ardere" a grăsimilor.

L-CARNITINA provine din aminoacizi şi este responsabilă de generarea energiei prin oxidarea moleculelor de acizi graşi, la nivelul mitocondriilor.

METIONINA Şi BETAINA sunt substanţe lipotrope care împiedică depunerea grăsimilor în ficat şi ajută la detoxifierea acestui organ. Favorizează producerea lecitinei de către ficat, scăzând astfel nivelul colesterolemiei.

PICOLINATuL DE CROM - s-a demonstrat clinic că ajută la reducerea greutăţii corporale, fără a avea vreun efect secundar.
Produsele Fat Burners oferă o absorbţie continuă, ceea ce înseamnă că organismul nu primeşte substanţa activă dintr-o dată, într-o singură doză mare, ci continuu, pe parcursul întregii zile.

Mod de administrare - 2-4 tablete pe zi, la 1/2 oră după servirea mesei, împreună cu un pahar mare de lichid sau conform recomandărilor

CONTINUT

Complex de colină 500 mg
Inozitol 125 mg
Metionină 100 mg
Betaină HCl 100 mg
Acid linoleic 74 mg
L-lizină HCL 50 mg
L-fenilalanină 50 mg
Lecitină 50 mg
Vitamina C 30 mg
L-carnitină 20 mg
Acid oleic 13 mg
Fier (fumarat) 2 mg
Vitamina B6 (piridoxină) 1.1 mg
Crom (picolinat) 35 mcg
Din Gura in Gura